Szolgáltatások - BalatonBau.com

Balatoni és Beregi Építőipari és Szolgáltató Kft.
8230 Balatonfüred
Tartalomhoz ugrás
SZOLGÁLTATÁSOK
Új házak építése kulcsrakészen, generál kivitelezéssel

A projekt folyamán vállalunk minden felmerülő tevékenységet a tervezéstől kezdve a kulcsrakész kivitelezésig, természetesen beleértve a felelős műszaki vezetést is. Generálkivitelezőként dolgozunk, ami az Ön számára is előnyös megoldás, hiszen így  a feladatokat és határidőket nem kell különböző szakemberekkel  egyenként egyeztetnie, mi optimálisan és precízen megszervezünk mindent és generálkivitelezőként kézben tartjuk az egész folyamatot.
Új házak építése szerkezetkész állapotra

A terveknek megfelelően a megrendelő által meghatározott szerkezetkész állapotra készítjük el az épületet. Ez  jellemzően az alapozás, a falak, a födém és a tetőszerkezet elkészültét  jelenti, nyílászárókkal vagy azok nélkül. Ezt a tevékenységet fő- vagy alvállakozóként végezzük. Fővállalkozóként természetesen ebben az esetben is vállaljuk a felelős műszaki vezetést és a generál kivitelezést is.
Épületek teljeskörű külső felújítása

Utólagos homlokzati hőszigetelés polisztirol lapokkal, dryvit hálóval és szemcsés vakolat színezéssel. Tetőszerkezetek javítása, fóliázás, tetőburkolatok cseréje, tetőablak beépítés. Padlástér mennyezet kőzetgyapotos hőszigetelése gipszkartonos fedéssel, lapostető esetén polistirol lépésálló lemezzel és bitumenes szigeteléssel. Szükség szerinti bádogos munkák. Bejárati ajtók és ablakok cseréje szakszerű beépítéssel. Igény szerint homlokzati vagy lábazati vakolatok javítása és színezése.
Házak, nyaralók és lakások teljeskörű belső felújítása

Aljzat kiegyenlítés, válaszfalazás, gipszkartonozás, glettelés, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás, csempe, járólap, parketta, villanyszerelés, vezetékek és csövek cseréje, víz-, gáz- és fűtésszerelés, energetikai korszerűsítés.
Utólagos hőszigetelés

Hőszigetelő homlokzati rendszer polisztirol szigeteléssel, Dryvit hálóval, gletteléssel erősített felülettel. Gördülő szemcsés vakolat színezéssel.
Ács és bádogos munkák

Tetőszerkezetek javítása, fóliázás, tetőburkolatok cseréje, tetőablak beépítés. Padlástér mennyezet kőzetgyapotos hőszigetelése gipszkartonos fedéssel, lapostető esetén polistirol lépésálló lemezzel és bitumenes szigeteléssel. Szükség szerinti bádogos munkák.
Kőműves munkák

Medencék és támfalak építése, falazás, vakolás. Térkövezés, teraszok, járdák, kocsibeállók és utak építése. Meglévő ingatlanhoz melléképületek építése, szerszámtárolók és garázsok kivitelezése.
Épülettakarítás, kertgondozás

Balatonfüred 30 km-es körzetében vállaljuk szállodák, panziók, társasházak, lakások és nyaralók rendszeres vagy alkalmi takarítását, illetve igény esetén épületkarbantartási feladatokat is. Ezen kívül kertépítést, kertgondozást (sövény- és fűnyírást) is vállalunk.
Bontási munkák

Vállalunk bontási munkákat konténer bérléssel, sitt és szemét elszállítással együtt.
Ezekre keresve is megtalálhat minket
balatonfüredi építési vállalkozó, építési vállalkozó a Balatonnál, balatoni építőipari cég, házépítés a Balatonnál, balatoni házépítés, balatoni építkezés, építkezés a Balatonnál, építési munkák a Balatonnál, új ház építése a Balatonnál, generálkivitelezés a Balatonnál, balatoni generálkivitelező, házak utólagos hőszigetelése a Balatonnál, házak átépítése és felújítása a Balaton környékén, régi balatoni épületek felújítása és energetikai korszerűsítése, házak külső felújítása a Balatonnál, balatoni házak, nyaralók és lakások belső felújítása, kertgondozás és kertépítés a Balatonnál, épülettakarítás Balatonfüred környékén
Copyright © Balatoni és Beregi Kft.
Vissza a tartalomhoz